Loading...

Hoe Premium aankopen?

Last update: 22/08/2023
Avatar Yannick Mertens
Written by
Yannick Mertens 22/08/2023

Algemeen

In dit artikel geven we meer uitleg hoe en waar je de verschillende types van Premium kunt aankopen. Dit kan zowel via de website als in de app.

Via website

Wil je Premium aanschaffen via de website, dan kan dat simpel door in het menu rechtsboven te klikken en op de knop Premium.
Op het volgende scherm kan je dan onderaan kiezen voor Premium (wandelen of fietsen) of Premium Plus (wandelen en  fietsen) door te klikken op de knop Koop onder het type abonnement van keuze. Nadat je akkoord bent gegaan met onze verkoopsvoorwaarden, klik je vervolgens op de knop Ga verder naar betaling en zo wordt je doorgestuurd naar onze betaalpartner Mollie. Op het scherm dat daarop volgt, kan je dan aangeven via welke betalingswijze het bedrag wil overmaken. De verschillende mogelijkheden zijn:
  • Bancontact
  • Kredietkaart (Visa, Mastercard)
  • KBC betaalknop
  • Belfius Pay Button
  • iDEAL
  • SOFORT banking
Als het bedrag bij ons geregistreerd is, zal het gekozen abonnement geactiveerd worden en kan je dus gebruik maken van alle functies. Via mail krijg je een ook bevestiging van je aankoop.
 

Via app

Als je nog geen Premium hebt, krijg je hiervan een melding op het beginschem. Als je hierop duwt, kom je rechtstreeks op het scherm om Premium aan te schaffen. Je duwt onderaan op de knop Activeer proefabonnement.

Je bevestigt nadien de betaalmethode en Premium zal geactiveerd worden op het toestel. Via de app start je steeds met een proefabonnement. Wordt dit binnen de twee weken niet opgezegd door de gebruiker, zal dit automatisch voor een jaar verlengd worden door ofwel Apple (iPhone/iPad) of Google (Android-toestellen). Het beheer van het abonnement ligt volledig bij de gebruiker en dit gebeurt via Apple ID (iPhone/iPad) of de Google Play account (Android-toestellen).