Loading...

Verwijderen van een route

Dernière mise à jour: 30/08/2023
Avatar Yannick Mertens
Écrit par
Yannick Mertens 30/08/2023

Algemeen

In dit artikel leggen we uit hoe je in onze app een route verwijderd uit de lijst van je favorieten.

Hoe verwijder ik een route?

Als je een route wenst te verwijderen, die je eerder hebt bewaard via de app of de website, kan je deze ook weer simpel en snel verwijderen.
Ga hiervoor in de app onderaan het scherm naar Mijn routes. Vervolgens zie je de lijst verschijnen met je bewaarde routes. Scroll vervolgens naar de route die je wil verwijderen en doe het volgende:
 
Op Android-toestellen:
  1. Je swipet of veegt de route naar links.
  2. Je kiest vervolgens voor het vuilbakje dat rechts op scherm verschijnt.
  3. Je bevestigt dat je de route wil verwijderen door te duwen op de knop Verwijder.

Of

  1. Je houdt je vinger eventjes op de route.
  2. Je kiest vervolgens voor het vuilbakje dat rechts op scherm verschijnt.
  3. Je bevestigt dat je de route wil verwijderen door te duwen op de knop Verwijder.

Op iPhone/iPad:

  1. Je swipet of veegt de route naar links.
  2. Je kiest vervolgens voor het vuilbakje dat rechts op scherm verschijnt.
  3. Je bevestigt dat je de route wil verwijderen door te duwen op de knop Verwijder.