Loading...

Account beheren

Letzte Aktualisierung: 07/08/2023
Avatar Yannick Mertens
Geschrieben von
Yannick Mertens 07/08/2023

Algemeen

Je kan zowel via onze website als in onze app je account helemaal zelf beheren. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Via de website

Wanneer je ingelogd bent op onze website kan je snel en simpel je account beheren. Klik hier voor bovenaan op Account > Profiel. Op de webpagina die vervolgens verschijnt, staan alle gegevens en info die gekoppeld zijn aan je account.

Profiel

De volgende gegevens kunnen naar we wens worden aangepast. Vergeet nadien niet te klikken op Bewaar wijzigingen.

  • Persoonlijke gegevens: voornaam, familienaam, e-mailadres, geboortejaar, postcode en taalvoorkeur.
  • Toestemming voor nieuwsbrieven: vink het vakje uit of aan wanneer je respectievelijk geen of wel onze nieuwsbrieven wenst te ontvangen in je mailbox.
  • Wachtwoord: klik hiervoor op het icoontje met het pennetje en volg verdere instructies.

Abonnement

Hier kan je ook de status van je (eventuele) abonnement checken. Heb je een actief abonnement, dan zal het type abonnement vermeld worden met tevens de datum tot wanneer dit actief is.

Verwijderen account

Via deze weg kan je ook je account verwijderen indien je dit wenst. Hou er rekening mee dat al je informatie, opgeslagen routes, etc. onherroepelijk worden verwijderd uit ons systeem bij het verwijderen van je account. Ben je zeker van je stuk, vink dan eerst Ja, ik wil mijn account definitief verwijderen aan, alvorens te klikken op Verwijderen account.

Via de app

Profiel

Ook via de app kan je makkelijk en snel je profiel beheren indien je dit wenst. Ga hiervoor rechts onderaan het scherm naar Meer.

Vervolgens kies je voor het bovenste veld (meestal de naam van de gebruiker) om de persoonlijke gegevens te raadplegen en indien gewenst aan te passen. Hier kan je tevens ook het wachtwoord, toestemming voor de nieuwsbrieven en de instellingen voor de notificaties aanpassen.

Heb je iets aangepast? Vergeet dan niet onderaan te kiezen voor Bewaar wijzigingen.

Abonnement

Waar je voor je profiel te raadplegen moet kiezen voor het bovenste veld, dien je voor de status van je abonnement te checken te kiezen voor Mijn abonnement, het op één na onderste veld. Indien je geen abonnement hebt, zal hier Wat is Premium verschijnen?.

Het type abonnement wordt weergegeven, alsook de datum tot wanneer dit actief is. 

Account verwijderen

Via de app kan je ook je account verwijderen. Ga hiervoor op het beginscherm rechts onderaan naar Meer. Vervolgens kies je voor het bovenste veld (meestal de naam van de gebruiker) om de persoonlijke gegevens te raadplegen. Het is op dit scherm dat je dan in het menu rechtsboven kunt kiezen voor Account verwijderen.